Distrinox

Al meer dan 20 jaar is Distrinox de bevoorrechte partner voor horeca professionals

Contacteer ons

Distrinox is in België gevestigd en is de partner van vele instellingen en ondernemingen in groot Brussel en Wallonië. De onderneming staat ook nationaal bekend als fabrikant van op maat gemaakt roestvast staal en technisch meubilair voor zelfbediening en showcooking.

Vandaag heeft Distrinox meer dan 30 medewerkers in dienst. Het is een sterke organisatie die de nadruk legt op kwaliteit en klanttevredenheid. Dankzij de toetreding tot het GIF, de belangrijkste groepering installateurs in Europa, is ze in staat vooraanstaande Europese merken aan te bieden voor wat betreft uitrusting. Ze beschikt bovendien over de meest moderne technische middelen en beheersinstrumenten.

Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor volledige traceerbaarheid van de door onze technische ploeg geïnstalleerde of onderhouden apparatuur. Elk apparaat staat bij ons geboekt, elke interventie wordt bijgehouden en gedocumenteerd. Hierdoor besparen we een zee van tijd bij eventuele problemen of bij technische follow-up.

 grooupe-gif GIF

De financiële situatie van het bedrijf is zeer gezond. Het bedrijf heeft meer dan 1 miljoen euro eigen middelen. De betaling aan haar leveranciers wordt gegarandeerd dankzij een aankoopbeveiligingssysteem binnen de GIF groepering. Het zijn niet te verwaarlozen elementen die tevens de goede uitvoering van het werk verzekeren.

De commerciële afdeling staat tot uw dienst voor het opmaken van welk bestek ook, of het nu gaat om eenvoudige apparatuur of om een uiterst gedetailleerde lastenboek. Ze wordt hierin bijgestaan door een studie- en ontwerpbureau dat is uitgerust met efficiënte informaticatools met het oog op het ontwerpen van installaties. Over het kleinste detail wordt goed nagedacht (Autocad 3D met Masterchef en Inventor bibliotheek voor de realisatie van op maat gemaakte apparatuur).

Het bedrijf is gevestigd in Waver in een eigentijds gebouw met een oppervlakte van 2000 m². Op dezelfde site bevindt zich trouwens één van de meest belangrijke ateliers in België voor de fabricage van op maat gemaakt roestvrij staal.

Dit atelier geeft Distrinox dan ook de mogelijkheid haar projecten op zeer flexibele wijze uit te voeren en om onder optimale omstandigheden de exact passende realisaties te verwezenlijken.

De diverse teams begeleiden en zorgen voor de montage van alle installaties. Onder haar medewerkers telt Distrinox ook personen met een echte kokopleiding, die de klanten met raad en daad zullen bijstaan.

De dienst naverkoop is 7d/7 beschikbaar om de vragen van de klanten te beantwoorden en in te staan voor het onderhoud van de apparatuur.

Voor elk noodgeval zijn we in staat om binnen 4 uur in te grijpen en voor regelmatige interventies binnen 24 uur.

In geval van een defect of storing stellen onze medewerkers alles in het werk om u zo snel mogelijk uit de nood te helpen dankzij atelier voertuigen en een lokale voorraad van duizenden reserveonderdelen!

Intéressé par nos solutions ?

yourwebpresenceBedrijf